Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.

 

Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON.

Pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 RON costurile vor varia in functie de metoda de curierat aleasa si localitate unde se face livrarea.

Livrarea se face prin Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru de Curierat.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

magazinuldeplicuri.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, actede terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista. Prin cheltuieli de transport se intelege tranpsportul atat tur cat si retur). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid.

Conform legii comertului electronic OG nr.34/2014, art.7 alin.1 consumatorul (cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

ATENTIE! Din cauza tentativelor repetate de a evita costul de transport prin comandarea de produse in valoare de peste 500 de lei, urmand a returna ulterior un produs, taxa de retur ramane fixa. Ea acopera cheltuielile de transport.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze deco-wall.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);

-produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

-in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;

- deco-wall.ro se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 de zile calendaristice.

 

Produse personalizate/realizate pe comanda

Produsele confectionate la cererea clientului,dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."